Hip & Hot is een blog waar dagelijks redactionele stukken verschijnen over producten, uitjes of (web)shops die leuk zijn voor jezelf, je partner of je kinderen. Hip & Hot heeft dagelijks rond de 3000 unieke bezoekers. Ongeveer 90% hiervan is vrouw. De leeftijd van de lezers varieert van 20-60 jaar, de grootste groep lezers is tussen de 25-40 jaar. Het grootste deel van de producten of locaties is door de schrijvers zelf getest. Indien een product tegenvalt, of er zijn in een later stadium problemen gemeld met de betreffende webshop zullen wij deze blogs verwijderen of dit erbij vermelden.

Het is mogelijk om te adverteren via Hip & Hot door middel van een banner, een redactioneel stuk of de nieuwsbrief (2 x per maand naar een bestand van ongeveer 10.000 adressen). Meer informatie is beschikbaar via pdf’s die je kunt opvragen per mail.

In januari 2011 lanceerde Hip & Hot een gratis iPhone app. In deze app verschijnen dezelfde blogs als op de website, met soms wat extra tips. Het is mogelijk in deze app te adverteren. Er is een hippe shops pagina met banners van allerlei leuke webshops, en er je kunt met een ad random banner tussen de blogs door adverteren. Let op: flash wordt niet ondersteund door de iPhone, dus indien je website flash is, is adverteren in de iPhone app niet handig.

De Hip & Hot iPhone app is 20.000 keer gedownload. Helaas is de app tijdelijk wat traag geweest, mocht je dit probleem hebben, verwijder de app dan en download opnieuw. Als het goed is verhelpt dat het probleem.

scherm iPhone app

Begin oktober 2011 lanceerde Hip & Hot de (gratis) iPad app met daarin het eerste nummer van Hip & Hot magazine. Hip & Hot magazine is een lifestyle magazine voor vrouwen (en hun partners). De nieuwste trends en leukste uitstapjes voor het hele gezin wordt in het magazine gepubliceerd. Hip & Hot magazine kenmerkt zich door een grote mate van interactiviteit en is momenteel uitsluitend te lezen via de iPad. Er zijn plannen om binnenkort een verkleinde versie van het magazine op de iPhone te publiceren. De eerste 6 nummer van het magazine zijn gratis te downloaden, de opeenvolgende nummers kosten 0,79 cent.

Hip & Hot magazine wordt gemaakt met Woodwing/Adobe software door een professionele redactie van bloggers, journalisten, fotografen en vormgevers. Uniek voor adverteerders is de adverteerband, waar bedrijven hun producten en diensten kunnen promoten.

Wil jij adverteren in het magazine, of wil je zelf een folder, catalogus of magazine uitgeven via een eigen iPad app, neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

voorbeeld hip en hot magazine