Over Kidzovoort

Judith 2019Kidzovoort is de overkoepelende bedrijfsnaam van activiteiten die worden uitgevoerd voor Hip & Hot, High Teeth, Mommy Measure Europa en Suc6les. Daarnaast bied ik als freelancer mijn diensten aan voor werkzaamheden in het onderwijs. De drijvende kracht achter deze projecten ben ik, Judith van Wijk. Ik ben 43 jaar, getrouwd met Maikel van Wijk (Webzovoort) en moeder van 4 kinderen: Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012) & Fee (2015)

Na de PABO heb ik mij gespecialiseerd in gedragsproblemen bij kinderen via de opleidingen Speciaal Onderwijs en Master Orthopedagogiek. Ik heb lange tijd voor de klas gestaan op Cluster 4 school de Strandwacht. Daarna heb ik 5 jaar gewerkt als ambulant begeleider voor AB-dienst de Loodsboot en vervolgens nog 7 jaar als leerkracht SO. Vanaf 2015 werk ik als adviseur Passend Onderwijs Haaglanden bij SPPOH.  In 2009 volgde ik een opleiding tot Schoolcoach via de Associatie voor Coaching in Aarle-Rixtel. Ik ben inmiddels gecertificeerd Schoolcoach. Sinds 2014 bied ik mijn expertise aan als freelancer. In 2018 volgde ik de training “de informele leider” via de Baak.

Na de geboorte van mijn eerste dochter had ik behoefte om mijn werkzaamheden in het onderwijs te combineren met iets anders. Ik ging minder werken en registreerde mij begin 2008 bij de Kamer van Koophandel. Ik startte een webshop in baby- en kinderkleding, welke ik importeerde vanuit landen als Australië en Amerika. Een jaar later begon ik met een weblog op www.hipenhot.nl en importeerde ik de Mommy Measure vanuit Amerika om deze in Europa te verkopen. Vanwege het succes had ik al snel mijn handen vol aan deze 2 projecten, en besloot ik afstand te doen van hetgeen mij de minste voldoening gaf. Ik verkocht de webshop in de baby- en kinderkleding en ging verder met de uitbreiding van Hip & Hot. In 2013 raakte ik, na het uitvallen van de eerste wiebeltand bij mijn oudste dochter, geïnspireerd tot het opstarten van een nieuw project: High Teeth.

Wil je adverteren via één van de kanalen van Hip & Hot? Of heb je interesse in een ambulant begeleidingstraject voor een leerling? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.