Mommy Measure

De Mommy Measure is een uniek beschrijfbare zwangerschapsmeetlint. Hiermee houd je tijdens je zwangerschap heel eenvoudig de groei van je buik (fundushoogte / buikomtrek) en de belangrijkste mijlpalen bij. Dit leuke kado is een absolute must-have voor elke zwangere!

Met de Mommy Measure leg je op een bijzondere manier het verloop van je zwangerschap vast en kun je genoteerde metingen en ervaringen gemakkelijk vergelijken met vorige of volgende zwangerschappen. Ook leuk als bijzonder aandenken voor in het babyalbum van je kindje.

Daarnaast kun je de Mommy Measure gebruiken om de groei van je baby in het eerste levensjaar bij te houden. Je legt eenvoudig de Mommy Measure™ op een vlakke ondergrond langs je baby, markeert de lengte en noteert er belangrijke gebeurtenissen bij.

Met de Mommy Measure vergeet je nooit meer die speciale momenten waarop het allemaal begon!

Het Mommy Measure pakket bestaat uit: het Mommy Measure meetlint 183cm, stickerhartjes, miniformaat permanentmarker met ultrafijne punt, gebruiksaanwijzing.

De Mommy Measure is een Amerikaans product waarvoor patent is aangevraagd door Neff Innovations, LLC. Kidzovoort is exclusief distributeur voor Europa en levert als enige ter wereld de Nederlandse versie met Nederlandse gebruiksaanwijzing en centimeters. 

Wil jij dit product verkopen in je winkel of webshop? Vraag via de website van de Mommy Measure meer informatie aan over prijzen en hoeveelheden. Daarna kun je een inlogcode krijgen om via het wholesale gedeelte van de website je bestelling te plaatsen.