Kidzovoort
is de overkoepelende bedrijfsnaam van activiteiten die worden uitgevoerd voor Hip & Hot, High Teeth, Mommy Measure Europa en Suc6les. Daarnaast bied ik als freelancer mijn diensten aan voor werkzaamheden in het onderwijs. De drijvende kracht achter deze projecten ben ik, Judith van Wijk. Ik ben 37 jaar, gelukkig getrouwd met Maikel van Wijk (Webzovoort) en moeder van 3 kinderen: Sterre (2007), Yuren (2010) & Lenthe (2012).

Na de PABO heb ik mij gespecialiseerd in gedragsproblemen bij kinderen via de opleidingen Speciaal Onderwijs en Master Orthopedagogiek. Ik heb lange tijd voor de klas gestaan op de Cluster 4 school de Strandwacht, daarna 5 jaar gewerkt als ambulant begeleider voor AB-dienst de Loodsboot en vanwege de bezuinigingen werk ik op dit moment weer als leerkracht SO. In 2009 volgde ik een opleiding tot Schoolcoach via de Associatie voor Coaching in Aarle-Rixtel. Ik ben inmiddels een gecertificeerd Schoolcoach. Ik mis het begeleiden van leerkrachten, kinderen en ouders enorm en daarom heb ik besloten om vanaf 2014 mijn diensten in het onderwijs als freelancer aan te bieden.

Na de geboorte van mijn eerste kindje had ik behoefte om mijn werkzaamheden in het onderwijs te combineren met iets anders. Ik ging minder werken en registreerde mij begin 2007 bij de Kamer van Koophandel. Ik startte een webshop in originele baby- en kinderkleding, welke ik importeerde vanuit landen als Australië en Amerika. Een jaar later begon ik met een weblog op www.hipenhot.nl en importeerde ik de Mommy Measure vanuit Amerika om deze in Europa te verkopen. Vanwege het succes had ik al snel mijn handen vol aan deze 2 projecten, en besloot ik afstand te doen van hetgeen mij de minste voldoening gaf. Ik verkocht de webshop in de baby- en kinderkleding en ging verder met de uitbreiding van Hip & Hot. We ontwikkelden o.a. een iPhone app en een iPad magazine. In 2013 raakte ik, na het uitvallen van de eerste wiebeltand bij mijn oudste dochter, geïnspireerd tot het opstarten van een nieuw project: High Teeth.

Heb je interesse in het ontwikkelen van een iPhone/iPad app, een iPad magazine of boek dat je op de iPad wilt uitgeven? Wil je adverteren via één van de kanalen van Hip & Hot? Of heb je interesse in een ambulant begeleidingstraject voor een leerling? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

fotografie: Simone Janssen